Geen zwarte vrijdag, wel een witte week

De gekte rond black Friday steekt weer stilaan de kop op. Je kan amper nog online gaan of de flitsende beelden en schreeuwerige filmpjes duiken op je scherm op. Korting hier, nog grotere korting daar en extra voordeel daar.  

Wij bij Sawadi doen het anders. Wij doen niet mee aan het opbod van kortingen. Onze kledij is geen wegwerpkledij. Wij kiezen onze merken bewust en zijn ervan overtuigd dat de stukken die je bij ons koopt, lang meegaan. Kwaliteit boven kwantiteit.  

Wij bij Sawadi gaan voor duurzaamheid. Ook wat onze klanten betreft. Kom jij in de week van 22 nov in een van onze winkels langs, bieden we je graag een glaasje aan. Want duurzame relaties met onze klanten, die mee bewust kiezen voor duurzame mode, daar gaan we voor.  

Tenslotte geven we ook nog even mee dat er nog heel mooie stuks van de voorbije jaren te vinden in onze winkels. Daar krijg je wel een korting op. Want ook dat is duurzaam. We verkopen het liever aan jou met een mooie outlet-korting dan ze terug te moeten sturen naar de verdeler. 

Zien we jou dan? De fles staat alvast koud!  

 

wim Schotsmans