Winkels die leven!

Net als alle andere bedrijven en ondernemingen, is ook Sawadi een bedrijf dat leeft. En leven, dat betekent aanpassen en bijsturen. En dat is nu net wat we deden!

Nadat we enkele maanden onze mooie deco-stukken toonden en verkochten in het mooi ingerichte appartement, besloten we om de kledij en deco meer samen te brengen. Zo vind je nu in onze winkels in Kontich heel wat moois. Niet langer alleen kledij van heel wat merken, maar ook borden, tassen, kaarsen, tafels, kasten, …

In Lier werden we een beetje gedwongen om keuzes te maken. Door een brand in het pand naast de decowinkel, zijn heel wat stukken onverkoopbaar en zijn we daar tijdelijk gesloten. Heel binnenkort echter vind je ook in de klerenwinkels in Lier ons aanbod van deco terug. We houden jullie op de hoogte!

Daarnaast nog dit leuke nieuws! In beide winkels in Kontich vind je nu beneden heel wat kledij in outlet! Bij de heren de herenkledij (ja, zo logisch zijn we wel), bij de dames de dameskledij alsook kledij voor kinderen en baby’s.

Wij kijken ernaar uit jullie daar dra te mogen begroeten!

wim Schotsmans