Deco Kontich verhuist. Een beetje toch.

Wie al eens door de winkelstraat van Kontich struint, zag het waarschijnlijk al! Ter hoogte van nummer 7, zie je wel nog een etalage, maar lijkt de winkel te zijn verdwenen. Vrees niet, het is niet wat het lijkt. Op de benedenverdieping komt iets leuk, al vertellen we je nog even niet wat (wij kijken er wel al naar uit!) en de winkel, die verhuisde naar boven.  

Vanaf nu kan je op de eerste en de tweede verdieping terecht voor het hele aanbod van interieur en decoratie. Meer nog, alles staat er opgesteld in een appartement. Ja, u leest het goed: een keuken, leefruimte, badkamer, slaapkamer... Zo ziet u nog beter hoe mooi al onze spullen tot hun recht komen in hun natuurlijke habitat. Het aanbod is niet veranderd (Serax, Pomax, ZS, …), de locatie en setting wel.  

En dat biedt ons ook de gelegenheid om jullie aan te kondigen dat ‘t Huys Ginz vanaf nu ook beschikbaar is voor de volledige inrichting van uw kamer, appartement of huis. U verhuist en bent klaar voor een nieuwe start? U bent uw huidige interieur een beetje beu en kan wel advies gebruiken? Kom dan zeker eens langs. We zijn ervan overtuigd dat we samen tot een prachtig resultaat zullen komen.  

wim Schotsmans